blank
 
blank

Τα άστρα το τριήμερο 3 ως 5 Ιουνίου 2016, με την Νέα Σελήνη στους Διδύμους.

 
Τα άστρα το τριήμερο 3 ως 5 Ιουνίου 2016, με την Νέα Σελήνη στους Διδύμους.
Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 17
 

“Με τη δύναμη της θέλησης ο άνθρωπος αλλάζει τον εαυτό του. Με τη δύναμη της αγάπης αλλάζει τους άλλους. Με τη δύναμη της σκέψης αλλάζει τον κόσμο.” Ταγκόρ, 1861-1941, Ινδός λογοτέχνης, Νόμπελ Λογοτεχνίας 1913

Sponsored Links

Τα άστρα το τριήμερο 3 ως 5 Ιουνίου 2016, με την Νέα Σελήνη στους Διδύμους

Ιδιαίτερα έντονο προβλέπεται το τριήμερο αυτό… Μια σειρά δύσκολων κατά βάση όψεων έρχονται να δημιουργήσουν ισχυρές αναταράξεις στο πλανητικό σκηνικό και κυρίως στην καθημερινότητά μας, ενώ και η Νέα Σελήνη την Κυριακή, μας προειδοποιεί πως εύκολα μπορεί να χαθεί το μέτρο και η ισορροπία στην επικοινωνία!

Σε κάθε Νέα Σελήνη το φως του φεγγαριού χάνεται και ο ουρανός μένει σκοτεινός, ανεξιχνίαστος, αναζητώντας την ελπίδα! Είναι η στιγμή που όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά και περιμένεις να δεις σε ποια κατεύθυνση θα κινηθούν τα γεγονότα και ποια ''περιοχή'' της ζωής σου θα φωτίσουν, για να την ακολουθήσεις!

Οι Δίδυμοι είναι το πρώτο αέρινο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου. Οι ποιότητες που χρωματίζουν αυτή τη Νέα Σελήνη, έχουν έναν πιο επικοινωνιακό αλλά και πιο πνευματικό χαρακτήρα…

Όλα είναι σκέψη! Η αρχή της κάθε κίνησης, της κάθε πρόθεσης, αλλά και ολόκληρης της ύπαρξής σου! Τα πάντα ξεκινούν από το μυαλό σου, όπου γίνονται όλες οι επεξεργασίες, για να μετατραπούν αργότερα σε πράξεις! Αυτό ακριβώς έρχεται να σου υπενθυμίσει ο κύκλος αυτός! Οι σκέψεις σου είναι υπεύθυνες για τη συμπεριφορά σου, τις κινήσεις σου και για κάθε τι που θα διαδραματιστεί στη ζωή σου το επόμενο διάστημα!

Το ερώτημα λοιπόν είναι: Κατά πόσο ελέγχεις την ποιότητά τους; Πόσο σε επηρεάζει μια αρνητική σκέψη, δημιουργώντας ακόμα και χωρίς λόγο κάποιες φορές, δύσκολες καταστάσεις στη ζωή σου και στις σχέσεις σου; Αυτή είναι και η πρόκληση του κύκλου αυτού, που έρχεται να σου υπενθυμίσει την έννοια της συνειδητότητας.

Την περίοδο αυτή θα δούμε και θα ακούσουμε πολλά, και τα περισσότερα από αυτά, θα εντείνουν την ανασφάλεια και τις φοβίες μας… Γι’ αυτό, σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να εμπιστευόμαστε αυτά που έρχονται στα αυτιά μας, τουλάχιστον όχι χωρίς να τα επεξεργαστούμε!

Ο αστρολογικός χάρτης της Νέας Σελήνης στους Διδύμους

Η αντίθεση του Ήλιου και της Σελήνης με τον Κρόνο, δημιουργεί ένα περιβάλλον συγκρούσεων, που ξεκινά αρχικά από τη σχέση που έχουμε με τον εαυτό μας και τις επιλογές που μας έχουν συνοδέψει μέχρι εδώ. Πολύ πιθανόν να μιλά για την ανάγκη της πολύ συνειδητής και συγκεκριμένης οργάνωσης που χρειάζεται να έχουμε, προκειμένου να μπορέσουμε να φτάσουμε στους στόχους μας. Είναι πολύ σημαντικό να μάθουμε από τα λάθη μας, από ό,τι δεν καταφέραμε να ολοκληρώσουμε, από ό,τι μας πονά, και να στηρίξουμε το οικοδόμημα της όποιας ανάπτυξης σε υγιείς και στέρεες βάσεις! Και κυρίως, σε ρεαλιστικές και ξεκάθαρες σκέψεις και συμπεριφορές!

Το τετράγωνο Ήλιου και Σελήνης με τον Δία, μας εφιστά την προσοχή σε κάθε κίνηση ή συμπεριφορά που κινείται σε ένα επιφανειακό και χαλαρό κλίμα, χωρίς να έχει προηγηθεί η κατάλληλη σκέψη, η οποία μπορεί να την υποστηρίξει. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει πάσης φύσεως εμπλοκές και σε κάποιες περιπτώσεις, να φέρει και τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που επιδιώκουμε!

Κυβερνήτης της Νέας Σελήνης είναι ο Ερμής, που βρίσκεται στην 20η μοίρα του Ταύρου. Οι συμπεριφορές χαρακτηρίζονται από μια αδιαλλαξία κι έναν δογματισμό, αρνούμενες να δουν την πραγματική αλήθεια… Συνεχίζουν να εμμένουν στο ''Εγώ'' και να γαντζώνονται σε οτιδήποτε τους δίνει ασφάλεια, ακόμα και αν δεν τους “πηγαίνει” ή δεν τους εκπροσωπεί, προκαλώντας συχνά αποστάσεις σε σχέσεις και συνεργασίες, λόγω έλλειψης ευελιξίας!

Σε αυτό το σκηνικό έρχονται να προστεθούν οι όψεις που σχηματίζει η Αφροδίτη, η οποία είναι ιδιαίτερα ενεργή την περίοδο αυτή, δίνοντας ακόμα μεγαλύτερη έμφαση στα θέματα που σχετίζονται με το συναίσθημα, τις σχέσεις και την ισορροπία που προέρχεται από αυτές.

Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα σε ωθεί να εξιδανικεύσεις πρόσωπα ή καταστάσεις… Όμως παρακάτω, όταν περάσουν στην πραγματική τους διάσταση και αποκαλυφθούν, είναι σίγουρο πως θα απογοητεύσουν και θα διαψεύσουν κάθε προσδοκία και κάθε ελπίδα σου!

Η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Κρόνο μπορεί να προκαλέσει συναισθηματικά αδιέξοδα την περίοδο αυτή και να οδηγήσει σε ρήξεις και χωρισμούς στις σχέσεις που έχουν από καιρό κλονιστεί! Φέρνει επίσης κι έναν οικονομικό περιορισμό ή μια οικονομική απώλεια, που οφείλεται σε μια επιπόλαιη οικονομική κίνηση ή επιλογή! Παράλληλα, οι σχέσεις με διαφορά ηλικίας σε πολλές περιπτώσεις αναθεωρούνται…

Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Δία, είναι η ανάγκη να ξεφύγουμε από ό,τι μπορεί να έχει ταλαιπωρήσει την ψυχή μας, το συναίσθημά μας… Πολύ συχνά όμως, μπορεί να οδηγήσει σε υπερβολές πάσης φύσεως, μια και όλα κινούνται σε ένα επιφανειακό κλίμα, που δεν μπορεί να διεισδύσει στο βάθος και στην ουσία των πραγμάτων. Έτσι, συχνά μπορεί να κάνουμε πράγματα ή κινήσεις, που παρακάτω θα μετανιώσουμε.

Το σημαντικό όμως είναι πως οι όψεις αυτές, του Ηλίου, της Σελήνης, αλλά και της Αφροδίτης, ενεργοποιούν την πολύ σημαντική όψη του τετραγώνου μεταξύ του Δία και του Κρόνου που κορυφώθηκε την περίοδο του Μαΐου, δημιουργώντας ένα κλίμα έντονης αποσταθεροποίησης στα δεδομένα και τις “σταθερές” της ζωής μας.

Εκείνο που καλούμαστε να διαχειριστούμε και να επεξεργαστούμε, είναι η οπτική μας, ο τρόπος με τον οποίο μέχρι σήμερα αντιλαμβανόμαστε τα πράγματα και κυρίως ο τρόπος με τον οποίο ανταποκρινόμαστε στις δύσκολες καταστάσεις που δημιουργούνται! Πολλές οι φορές, η προσωπική μας στάση δημιουργεί αδιέξοδα και δυσκολίες και είναι πολύ πιθανό να διαπιστώσουμε πως μια απλή, μικρή και κυρίως συνειδητή μετακίνηση, μπορεί να αλλάξει τελείως το αποτέλεσμα! Κυρίως όμως, οφείλουμε να αντιληφθούμε πως η ασφάλεια, που μέχρι τώρα έχουμε μάθει να αναζητάμε σε άλλα πρόσωπα, δουλειές, φιλίες, βρίσκεται μόνο μέσα μας, στην εσωτερική μας αλήθεια! Είναι η μόνη αλήθεια στην οποία μπορούμε να στηριχτούμε και να μην απογοητευτούμε ποτέ!

Ποια ζώδια επηρεάζονται από την Νέα Σελήνη στους Διδύμους

Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθείς του δεύτερου δεκαήμερου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια αυτά, εσείς εισπράττετε τις δύσκολες ενέργειες αυτού του καινούργιου κύκλου. Όμως να θυμάστε πως πίσω από κάθε δυσκολία, κάθε ένταση, κάθε σύγκρουση, κάθε ενέργεια αποσταθεροποίησης που μπορεί να προκύπτει την περίοδο αυτή στη ζωή σας, υπάρχει η ανάγκη της αλλαγής!

Μην εμπιστεύεστε εύκολα της πληροφορίες ή τις ειδήσεις που έρχονται την περίοδο αυτή στην καθημερινότητά σας, αλλά φροντίστε να τις ελέγχετε λεπτομερώς. Και κυρίως, μην εμπιστεύεστε την απαισιόδοξη πλευρά της σκέψης σας, που είναι υπεύθυνη και για παρορμητικές συμπεριφορές, που παρακάτω μπορεί να μετανιώσετε.

Αξιοποίησε την ενέργεια αυτού του δύσκολου κύκλου, για να κάνετε ξεκαθαρίσματα! Όχι όμως με βάση την παρόρμηση, αλλά με συνειδητή και συγκεκριμένη διαχείριση της αλήθειας σας!

Περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σας το επόμενο διάστημα, στα σχετικά άρθρα μας

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,24/1' από σταθερό και 1.11/1΄ από κινητά. Με sms στείλε A20 στο 54529 με μόνο 1,24/μήνυμα. 

Σχετικά άρθρα

 

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 6 ως 12 Ιουνίου 2016.

Αφροδίτη σε τετράγωνο με Δία και Νέα Σελήνη στους Διδύμους, στις 5 Ιουνίου 2016. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Ο Ιούνιος 2016, οι κρίσιμες ημερομηνίες και οι προβλέψεις για τα ζώδια, ανάλογα με το δεκαήμερο που ανήκουν! Από τη Μαρία Σύλλα.

Άρης ανάδρομος στον Σκορπιό: Υπόγεια κοχλάζει το ηφαίστειο! Από την Ματίνα Πάτζαλη.

 

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 02-06-2016 20:00:00