blank

 
blank
Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Εβδομαδιαίες προβλέψεις
26/08/24 - 01/09/24

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ - ΖΩΔΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Επιλέξτε το ζώδιο σας και διαβάστε την εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ωροσκόπιο της εβδομάδας 26 Αυγούστου ως 1 Σεπτεμβρίου 2024.

Οι επικοινωνιακές δυσκολίες μένουν στο παρελθόν ενώ τα παιχνίδια της Αφροδίτης απογειώνουν την προσωπική μας ζωή.

Τα παιχνίδια της Αφροδίτης θα μας απασχολήσουν καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας καθώς στην αρχή της σχηματίσει τρίγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο που δίνει την ευκαιρία να αλλάξουμε τη ρουτίνα και την καθημερινότητα. Δεν αποκλείεται ακόμα να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή μας καθώς έρχονται κεραυνοβόλα και μας βγάζουν από συνθήκες που πιθανά έχουν βαλτώσει. Τα πρόσωπα αυτά είναι πιθανό να έχουν σχέση με τον χώρο της δουλειάς. Πιθανό είναι ακόμα να υπάρξουν ξαφνικές διαπραγματεύσεις οικονομικής φύσεως που θα απογειώσουν την ψυχολογία μας.

Στις 28/8 η Αφροδίτη από την Παρθένο σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες θολώνει το τοπίο και δεν επιτρέπει να λειτουργήσουμε ψύχραιμα και ρεαλιστικά σε οικονομικές υποθέσεις και αισθηματικά ζητήματα. Δεν αποκλείεται να νιώθουμε ευάλωτοι λόγω προσώπων που έρχονται στο προσκήνιο και δημιουργούν μεγάλες προσδοκίες. Καλό είναι να κρατήσουμε μικρό καλάθι ώστε να αποφύγουμε λανθασμένες επιλογές στην προσωπική μας ζωή που θα μας απογοητεύσουν και θα μας πληγώσουν.

Στις 29/8 ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Λέοντα βοηθώντας μας με αργούς και σταθερούς ρυθμούς να αποκαταστήσουμε την επικοινωνία στην προσωπική μας ζωή. Μπορούμε πια να εκφράσουμε ότι μας απασχόλησε το προηγούμενο χρονικό διάστημα στον σύντροφό μας και να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Την ίδια μέρα η Αφροδίτη μετακινείται στον Ζυγό αναδεικνύοντας την ανάγκη να λειτουργήσουμε με γνώμονα την συντροφικότητα και να διεκδικήσουμε την αποδοχή των γύρω μας. Νέες σχέσεις έρχονται στη ζωή μας για να μας οδηγήσουν σε μία καινούργια κατάσταση. Καλό είναι όμως να μην παρασυρθούμε από τις ανασφάλειες σε υποχωρητικότητα που αργότερα θα μετανιώσουμε.

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

blank
21/3-20/4
Κριός
21/4-20/5
Ταύρος
23/7-23/8
Λέων
23/9-22/10
Ζυγός
23/10-22/11
Σκορπιός
23/11-21/12
Τοξότης
20/2-20/3
Ιχθείς
blank
Sponsored Links
Myastro 26/08/24