blank
 
blank

Ονόματα από το γράμμα Λ. Τι σημαίνει το όνομα σου.

 
Ονόματα από το γράμμα Λ. Τι σημαίνει το όνομα σου.
Βαθμολόγησε
Score: 3.8  Ψήφοι: 6
 


Όλα τα ονόματα που αρχίζουν από Λ. Τι σημαίνει το όνομα σου. Ονοματολογία με όλα τα ελληνικά ονόματα. Όποιος έχει το όνομα έχει και τη χάρη, λέει η παροιμία. Δες λοιπόν το δικό σου όνομα.

Λάζαρος
Λάζαρε, το όνομά σου προέρχεται από την Εβραϊκή λέξη «Ελεάζαρ» που σημαίνει αυτός που τον έχει βοηθήσει ο Θεός. Στην Ορθόδοξη Εκκλησία, ο Λάζαρος ήταν ο αδελφός της Μάρθας και της Μαρίας, που είχε την ικανότητα να «ανασταίνεται» . Έτσι λοιπόν και εσύ φίλε μας Λάζαρε, μπορεί κάποια πράγματα στη ζωή να τα παίρνεις κατάκαρδα, όμως μπορείς μέσα από τις στάχτες σου να ξαναγεννιέσαι και αναρρώνεις πολύ γρήγορα μετά από μία μεγάλη απογοήτευση. Στην αριθμολογία, ο προσωπικός λεξάριθμος του ονόματός σου είναι το 2, που σημαίνει ότι είσαι ένας τρυφερός και στοργικός άνδρας, που επιθυμείς να έχεις στο πλάι σου ένα ταίρι με το οποίο μοιράζεστε τα πάντα. Δεν σου αρέσει η μοναξιά, αποφεύγεις τους καβγάδες και έχεις πολύ διπλωματικό χαρακτήρα. Η αναποφασιστικότητά σου, σε παροτρύνει να δέχεσαι και να εκτελείς τις συμβουλές που σου δίνουν τα κοντινά σου πρόσωπα και αυτό πολλές φορές έρχεται ενάντια με τα πραγματικά σου συναισθήματα.

Λαμπρινή
Λαμπρινή, το όνομά σου σημαίνει φως, λάμψη, δόξα και διάκριση! Είσαι μία γυναίκα λαμπερή, χαμογελαστή και αρκετά αισιόδοξη. Προσπαθείς να βλέπεις τα πάντα στη ζωή από την φωτεινή τους πλευρά. Στην αριθμολογία το όνομά σου έχει λεξάριθμο το 3 και αυτό σημαίνει ότι είσαι ένα χαρωπό και επικοινωνιακό άτομο. Λατρεύεις τα ταξίδια, σου αρέσει να έρχεσαι σε επαφή με κόσμο από διαφορετικές κουλτούρες και πολιτισμούς και έχεις έναν δικό σου ξεχωριστό τρόπο να γεφυρώνεις το χάσμα που μπορεί να υπάρχει ανάμεσα σε ανθρώπους! Έχεις μεγάλο ταλέντο στον προφορικό και στο γραπτό σου λόγο, χρησιμοποιείς πάντα τα κατάλληλα επιχειρήματα και έχεις τον τρόπο να πείθεις και να μεταδίδεις τις ιδέες σου! Απολαμβάνεις στο έπακρο όλες τις χαρές της ζωής και καταφέρνεις να διατηρείς την αισιοδοξία σου και το χαμόγελό σου, έστω και αν κάποιες στιγμές υπάρχουν γύρω σου δυσκολίες και προβλήματα. Σε όλες τις σχέσεις σου λειτουργείς με τιμιότητα και συναίσθημα, γι΄αυτό και δύσκολα μπορεί κάποιος να σε ξεχάσει!

Λάμπρος
Φίλε μας Λάμπρε, το όνομά σου σημαίνει φως, λάμψη, δόξα και διάκριση. Πράγματι είσαι ένας κεφάτος, λαμπερός άνδρας με θετική σκέψη και πολύ όμορφο χαμόγελο. Αντιμετωπίζεις με ψυχραιμία αλλά και αισιοδοξία τα προβλήματα της ζωής και δεν το βάζεις κάτω. Στην αριθμολογία, το όνομά σου συμβολίζεται από τον λεξάριθμο 5 και αυτό σημαίνει ότι είσαι αρκετά ανεξάρτητος, δεν αντέχεις την καταπίεση και θέλεις συνήθως να περνά το δικό σου. Έχεις αρκετή ενέργεια και λατρεύεις τα ταξίδια και τις περιπέτειες. Έχεις φιλελεύθερες και πρωτότυπες ιδέες που προκαλούν τους γύρω σου, όμως σου αρέσει να κάνεις την διαφορά! Δύσκολα θα πάρεις απόφαση να δεσμευτείς σε μια σχέση, προτιμάς να διατηρείς την ανεξαρτησία σου, τουλάχιστον μέχρι να έχεις χορτάσει πρώτα κάποια πράγματα στη ζωή! Χαρακτηρίζεσαι από έντονο άγχος και βιασύνη για να ολοκληρώσεις αυτά που θέλεις όμως ένα από τα ελαττώματα σου είναι η έλλειψη σταθερότητας και η συχνή αλλαγή απόψεων που σε αποσυντονίζει.

Λεωνίδας
Αγαπητέ μας Λεωνίδα, το όνομά σου προέρχεται από τις λέξεις λαός + οίδα + γνωρίζω! Οι ρίζες του ονόματος σου ξεκινούν από τον Λεωνίδα, τον βασιλιά της Σπάρτης. Είσαι λοιπόν ένας άνδρας με αγωνιστικό πνεύμα που σου αρέσει η ενότητα και θέλεις να λειτουργείς συλλογικά! Στην αριθμολογία το όνομά σου έχει λεξάριθμο το 1. Είσαι ένας άνδρας που θέλεις να λαμβάνεις ηγετικό ρόλο, είσαι αποφασιστικός και αρκετά επίμονος, όταν θέλεις να πετύχεις τους στόχους σου. Αναζητάς διαρκώς νέες συγκινήσεις και θέλεις να ξεφεύγεις από την ρουτίνα, απολαμβάνοντας τις πιο περίεργες εμπειρίες ή παίρνοντας μέρος στις πιο παράξενες δραστηριότητες. Με τον αυθορμητισμό που διαθέτεις καταφέρνεις να γίνεσαι αγαπητός στους γύρω σου. Αρκετές στιγμές θυμώνεις, νευριάζεις με το παραμικρό και ξεσπάς με κάθε αφορμή, ευτυχώς όμως σου περνάει γρήγορα.

Λουκάς
Λουκά, το όνομά σου προέρχεται από την αρχαία ελληνική λέξη «Λύκιος» που σημαίνει φωτεινός. Είσαι πράγματι ένας άνδρας που διαθέτεις λάμψη και ακαταμάχητη γοητεία. Δύσκολα μία γυναίκα μπορεί να αντισταθεί στον μαγνητισμό που εκπέμπεις. Σύμφωνα με την αριθμολογία, ο προσωπικός σου λεξάριθμος είναι το 8 και αυτό σημαίνει ότι είσαι ένας άνδρας αφοσιωμένος στην καριέρα σου και στην προσωπική σου εξέλιξη. Η πρόοδος και η οικονομική σου ανάπτυξη είναι πολύ σημαντικοί παράγοντες της ζωής σου. Θέλεις να αποκτήσεις υλικό πλούτο και θα μοχθήσεις πολύ προκειμένου να ανεξαρτητοποιηθείς οικονομικά και να αποκτήσεις ισχύ! Το σεξ παίζει κυρίαρχο ρόλο στη ζωή σου, σου δίνει ενέργεια και ζωντάνια και το επιζητάς κάθε ώρα και στιγμή!

Λουκία
Λουκία, το όνομά σου προέρχεται από την αρχαία ελληνική λέξη «Λύκιος» που σημαίνει φωτεινός. Είσαι μία γυναίκα που διαθέτει λάμψη, γοητεία και προσωπικό μαγνητισμό. Έχεις τον τρόπο σου να στρέφεις όλα τα βλέμματα πάνω σου, γιατί εκπέμπεις θηλυκότητα αλλά έχεις και πολύ θετική αύρα. Σύμφωνα με την αριθμολογία, ο προσωπικός σου λεξάριθμος είναι το 8 και αυτό σημαίνει πως είσαι μία γυναίκα που θέτει ψηλά τον πήχη και αυτό που ζητάς είναι πρόοδο, ανεξαρτητοποίηση και οικονομική εξασφάλιση. Στη ζωή σου θα εργαστείς πολύ για να πετύχεις όλους σου τους στόχους! Αναμφίβολα είσαι μία γυναίκα αφοσιωμένη στην καριέρα σου και με το πέρασμα των ετών θα καταφέρνεις όχι μόνο να προοδεύεις επαγγελματικά, αλλά θα καταφέρεις να διαθέτεις αυτοκυριαρχία και οικονομική άνεση. Το σεξ είναι το αγαπημένο σου χόμπι!

Λαέρτης
Λαέρτη,το όνομά σου προέρχεται από τις λέξεις λαός+αιρώ δηλαδή ο εκλεγμένος από το λαό! Σημαίνει λοιπόν ότι είσαι ένα άτομο αγαπητό, περιζήτητο, που καταφέρνεις και κερδίζεις την εύνοια και την εμπιστοσύνη από το περιβάλλον στο οποίο κινείσαι και εργάζεσαι. Στην αριθμολογία, ο προσωπικός σου λεξάριθμος είναι το νούμερο 2, είσαι δηλαδή ένας τρυφερός και στοργικός άνδρας, που επιθυμείς να έχεις στο πλάι σου ένα ταίρι με το οποίο μοιράζεστε τα πάντα. Δεν σου αρέσει η μοναξιά, αποφεύγεις τους καβγάδες και έχεις πολύ διπλωματικό χαρακτήρα. Η αναποφασιστικότητά σου, σε παροτρύνει να δέχεσαι και να εκτελείς τις συμβουλές που σου δίνουν τα κοντινά σου πρόσωπα και αυτό πολλές φορές έρχεται ενάντια με τα πραγματικά σου συναισθήματα. Προτιμάς να διατηρείς έναν δεσμό που δεν σε καλύπτει απόλυτα, παρά να βιώνεις περιόδους μοναχικότητα.

Λέανδρος
Φίλε μας Λέανδρε, το όνομά σου προέρχεται από τις λέξεις λαός + ανδρείος και αυτό σημαίνει πως είσαι θαρραλέος, δυναμικός, αποφασιστικός και παροτρύνεις και τους ανθρώπους γύρω σου να λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο όπως και εσύ! Στην αριθμολογία το όνομά σου, έχει λεξάριθμο το 8 και αυτό σημαίνει ότι είσαι ένας εργατικός και φιλόδοξος άνδρας, που δίνεις τις μάχες σου προκειμένου να κατακτήσεις την επιτυχία. Είσαι πολυάσχολος, αρκετά προσηλωμένος στην καριέρα σου και επιθυμείς στη ζωή σου να αποκτήσεις οικονομική άνεση και αυτοδυναμία. Είσαι πολύ ερωτικός και όλες οι γυναίκες που έχουν περάσει από τη ζωή σου έχουν να θυμηθούν πολύ καυτές, αισθησιακές στιγμές μαζί σου!

Λυδία
Λυδία, το όνομά σου προέρχεται από την αρχαία χώρια της Μικράς Ασίας, Λυδία ή κατά τον Όμηρο «Μαιονία». Το όνομά σου εκτός από όμορφο έχει και μεγάλη δυναμική από την πλευρά της αριθμολογίας. Ο προσωπικός σου λεξάριθμος είναι το 3 και αυτό σημαίνει ότι είσαι μία ευχάριστη και επικοινωνιακή γυναίκα που διψάς για ζωή! Διαθέτεις κοφτερό μυαλό και τραβάς σαν σφουγγάρι κάθε νέα γνώση. Στη ζωή σου θέλεις περιπέτεια, δράση, νέες εμπειρίες και θέλεις όσο μπορείς να αναπτύσσεις τις γνώσεις σου και να διασκεδάζεις. Έχεις έναν μεγάλο κοινωνικό κύκλο και είσαι αρκετά αγαπητή στο περιβάλλον σου. Το μεγάλο σου ταλέντο είναι ο γραπτός και ο προφορικός σου λόγος, αφού ξέρεις και χειρίζεσαι με πολύ καλό τρόπο τις λέξεις, γίνεσαι κατανοητή και έχεις μεταδοτικότητα.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 28-11-2011 00:00:00